Velkommen

Vi glæder os til at have muligheden for at dele interessen og begejstringen for denne fantastiske og luksuriøse verden af Spa - eller Wellness -, som vi herhjemme også kalder en del af hele dette mangfoldige og berigende begreb.

Spa er dog langt mere end blot lidt forkælelse med en behandling, et ophold eller en ferierejse til et af de mange skønne og paradisiske steder - det er en livsstil!

Vi tror på, at Det Gode Liv, som de fleste af os drømmer om, begynder med lysten til at opnå balance mellem: Kroppen, Sindet og Sjælen!

Vores mission med Spa-Living er netop ønsket om, at bidrage til at flere mennesker opnår Det Gode Liv - den tilværelse de drømmer om; Et trygt og behageligt ydre liv i kombination med indre ro uden sygdomme og skavanker.

Det er vores overbevisning, at det ydre og indre liv er indbyrdes afhængige og skal fylde lige meget i bevidstheden for at opnå harmonien i vores travle og komplekse liv.

Man taler ligeledes om WorkLife balance, men det handler om mere end blot tidsfordeling og for nogle mennesker er balancen svær at finde og så må der indsigt og redskaber til.

Det vil vi gerne bidrage til opnåelse af med vores Spa-Living Retreats.

Der er et fantastisk udbud af skønne steder og mange forskellige former for ophold.

Det gælder for alle arrangementer, at det er luksus, afslapning, sundhed, komfort og tid til personlig refleksion, der er i fokus.

God fornøjelse!